Медики визначили кращий напій для спалювання жиру на животі

Група фахівців по здоровому харчуванню визначила напій, за допомогою якого можна швидко спалювати жир в області талії. Медики розповіли, що провели масштабний експеримент, щоб визначити, які речовини сприяють спалюванню жирових накопичень.

Також вони нагадали, що в області живота накопичується вісцеральний жир, а саме він вважається найбільш небезпечним. Надлишок цього жиру призводить до розвитку серцевих недуг і цукрового діабету. Під час експерименту вчені вивчали десятки різних напоїв і їх властивості, після чого прийшли до висновку, що жир на животі зникає набагато швидше, якщо людина регулярно п’є зелений чай. Виявилося, що 2-3 чашки цього напою в день сприяють зменшенню жирових накопичень в області талії.

У той же час фахівці нагадали, що для досягнення хорошого результату необхідно скорегувати раціон харчування і знизити калорійність. Зелений чай містить унікальні речовини катехіни, які прискорюють обмінні процеси в організмі. Відповідно, він починає швидше спалювати отримані калорії. Також вчені з’ясували, що для більш ефективного результату в раціон потрібно включити як мінімум 5 порцій фруктів і овочів щодня. Також важливо дотримуватися питного режиму і включити в раціон продукти з клітковиною.

Поділись


Новини партнерів