Чому чай улун вважається найкориснішим чаєм для краси і здоров’я жінок

Багато хто чув про такий чай, як улун. Виявляється, він вкрай корисний, і у нього є багато цікавих і корисних властивостей, про які слід знати всім жінкам.

Що таке улун

Це чай, який за рівнем ферментації знаходиться посередині між чорним і зеленим. Щоб користь улуна була максимальною, його необхідно заварювати злегка остиглим окропом.

Він хороший тим, що в ньому набагато менше кофеїну, ніж в чорному чаї. У нього насичений і приємний смак, який припаде до вподоби всім любителям подібних напоїв. Найкраще пити улун по 1-2 чашки в день. Досвідчені любителі чаю попереджають вас про те, що всі описані далі властивості притаманні лише тому улуну, що продається в спеціалізованих магазинах. У звичайному продуктовому магазині знайти “правильний” і натуральний улун вкрай непросто.

Чим улун корисний

Улун допомагає в боротьбі з туберкульозом

Є дослідження, які це доводять, тож це не порожні слова і чутки, а справжній факт. У чаю дуже помітний антибактеріальний ефект.

Улун стоїть на сторожі жіночого здоров’я

Проводилися дослідження про те, як цей чай впливає на ракові клітини. Виявилося, що він може допомагати в лікуванні і запобіганні появи раку молочної залози або яєчників. Точних статистичних даних немає, але вчені вважають, що подібний ефект є.

Він покращує роботу серцево-судинної системи

Також улун знижує рівень цукру в крові у людей за 50.

Підвищення фізичної та інтелектуальної активності

Улун дає “надбавку до настрою”, бадьорості, покращує пам’ять. Це підтверджує аналіз статистичних даних за участю понад 50 000 чоловік.

Допомога в схудненні

Багато жінок мріють схуднути і стати красивішими. Улун надає допомогу в схудненні, тому що трохи притупляє голод і підвищує активність. Безліч дослідів проводилося як за участю тварин, так і за участю людей. Виявилося, що та група випробовуваних, що пила улун, змогла скинути зайву вагу швидше. Не забувайте, що сам чай не зробить вас стрункою. Він лише допомагає вам полегшити процес.

Джерело

Поділись


Новини партнерів