Який чай є більш доречним для ранкового вживання

Напевно любителям чаю важливо знати, який з видів цього напою краще підходить для ранкового чаювання. Вчені зібрали інформацію і виділили три види чаю, що не лише надають заряд бадьорості вранці, але й сприяють зміцненню здоров’я.

Білий чай

Першим у списку корисних напоїв для ранкового чаювання названий білий чай. Завдяки даному напою, згідно з даними матеріалів дослідження, опублікованих на сторінках видання Nutrition and Metabolism, відбувається посилення процесу розщеплення жирів у організмі і блокування утворення нових жирових клітин. Також даний чай характеризується наявністю великої кількості катехінів, що поліпшують роботу кишкових бактерій, покращуючи обмінні процеси в організмі.

Ройбуш

Далі увага вчених була звернена на чай ройбуш. Для приготування даного чаю використовується листя куща з однойменною назвою. Вживання даного напою допомагає не лише ефективно розщеплювати жирові сполуки, але й завдяки поліфенолам і флавоноїдам, пригнічувати утворення нових жирових клітин. Вживання чаю ройбуш допомагає нормалізувати показники тиску, очистити печінку, а також поліпшити метаболізм.

Пуер

Третім корисним напоєм для ранкового вживання вчені назвали чай пуер. За даними китайських вчених, даний вид чаю сприяє ефективному зниженню рівня тригліцеридів у крові, а також ефективному перетворенню жиру на енергію. Вживання лише однієї чашки чаю пуер на день допомагає зменшити ризик розвитку проблем з серцем. Крім цього, даний чай допомагає виведенню токсинів з організму, зниженню рівня холестерину, і навіть захищає від утворення ракових клітин.

Джерело

Поділись


Новини партнерів