Як схуднути без дієт і виснажливих тренувань

За допомогою цих простих порад, підтверджених вченими, можна спалити зайві кілограми навіть без голодування і фізичних вправ

Щоб наблизитися до бажаної ваги, більше не треба вибиватися з сил, намагаючись виконати сотий підхід на тренажері. І – о так! – можна закинути сувору дієту з підрахунком кожної з’їденої калорії.

Методи, засновані на висновках вчених, сприяють хорошій фігурі і є реальною альтернативою для тих, хто не дуже любить спорт.

Білок – ключ до успіху. Дослідження показало, що ті, хто їсть більше білка, споживає в середньому на 441 калорію в день менше без суворої дієти. Так що їжте більше таких продуктів, як яйця, грецький йогурт або куряча грудка.

Вибирайте продукти і страви, що містять воду. Не тільки білки гарантують, що вам буде легше боротися з почуттям голоду. Дієтологи рекомендують продукти з високим вмістом води. Ті, хто починає свою трапезу з салату або супу, швидше втамовують голод і менше їдять основні страви.

Більше пийте. Якщо ви випиваєте достатньо води, то в цілому будете їсти менше. Згідно з дослідженням, люди споживали значно менше калорій, якщо випивали півлітра води за годину перед прийомом їжі.

Не поспішайте за столом. Кілька досліджень показали, що люди, які їдять швидко, ризикують набрати вагу. А ті, хто їсть повільно і ретельно пережовує їжу, швидше насичуються і, таким чином, наближаються до заповітного схуднення.

Не відволікайтеся під час їжі. Вчені довели, що ті, хто за столом, наприклад, дивляться в смартфон, споживають приблизно на 10 відсотків калорій більше, ніж інші. Так що приберіть свій телефон з обіднього столу, інакше ризикуєте набрати вагу.

Перехитрити свій мозок. Використовуйте тарілки меншого розміру для нездорової їжі. А для здорового харчування вибирайте страви більшого розміру. Цей прийом переконає ваш мозок в тому, що ви їсте достатньо.

Більше спіть і менше хвилюйтеся. Щоб тримати в нормі вагу, необхідно достатньо спати і уникати надмірного стресу. Однак якщо порушувати ці правила, зросте тяга до нездорової їжі і ризик ожиріння.

Виберіть горіхи в якості перекусу. Не тягніться до солодкого або іншого фастфуду під час перерв між прийомами їжі. Дослідження показали, що горіхи в якості перекусу можуть привести до зменшення розміру стегон.

Джерело

Поділись


Новини партнерів