Дієтологи назвали 3 простих способи скинути вагу

Літній сезон відпусток вже не за горами, проте більшість людей не можуть позбутися від зайвих кілограмів в силу своєї ліні або зайнятості. Дієтологи назвали кілька способів позбутися від зайвої ваги без голодувань і занять в тренажерному залі.

В першу чергу, вони рекомендують застосувати маленьку хитрість. Перед кожним прийомом їжі фахівці радять випивати дві склянки теплої води. Таку процедуру потрібно проводити приблизно за 20-30 хвилин до прийому їжі. Як відзначили дієтологи, тепла вода заповнює шлунок і рекордно знижує апетит, в результаті чого кожну порцію їжі можна зменшити рівно в два рази. Також експерти рекомендують відмовитися від готової їжі. Мова йде про різне печиво, фастфуд, снеки і ковбасу. Складайте меню як мінімум на тиждень вперед і готуйте домашню їжу.

Також важливо відмовитися хоча б на місяць від вживання хліба. Важливо прибрати з шаф і зі столу на кухні різні солодощі, включаючи цукор. В якості перекусу дієтологи радять завжди мати під рукою свіжі овочі або фрукти, а також горіхи і гіркий шоколад. Будь-яку страву важливо приправляти величезною кількістю спецій, які не тільки подарують їжі насичений смак і аромат, але й дозволять зменшити порцію.

Поділись


Новини партнерів