5 найпростіших порад стосовно зниження ваги, схвалені лікарем

Схуднення може здатися нездійсненним завданням, особливо з появою безлічі модних дієт. Але, на думку багатьох лікарів, схуднення не повинно бути таким складним.

Ми вирішили поділитися з вами думкою доктора медицини Седріни Колдер про те, які зміни допоможуть вам швидше досягти результату.

Пийте більше води

Переважна більшість людей не отримують достатньої кількості води протягом дня. Було показано, що це збільшує ваш метаболізм, а також допомагає виділяти зайву вагу води, яку ви теж можете носити в собі. І в цілому це підтримує вас гідратуванням, що необхідно для різних процесів, пов’язаних з вашим тілом.

Готуйте вдома

Коли ви готуєте їжу вдома, ви можете контролювати, що в ній міститься. Продукти і страви, пропоновані в ресторанах, містять багато калорій і безліч інгредієнтів, які можуть бути не такими корисними.

Добре спіть

Вам потрібно спати до 7-9 годин на добу. Але це повинен бути спокійний сон хорошої якості. Вам потрібно створити середовище, в якому ви зможете добре виспатися. Лікар також згадує, що брак сну може підвищити рівень кортизолу і сприяти збільшенню ваги.

Їжте більше овочів і фруктів

Зелені листові овочі багаті поживними речовинами, але при цьому містять мало калорій. Коли ви їсте фрукти, дотримуйтеся більш помірних доз, тому що у фруктах все ще може міститися багато цукру. Вживання великої кількості фруктів і овочів – хороший спосіб відчути ситість від низькокалорійної їжі.

Стати фізично активними

Вам слід поступово збільшувати свою фізичну активність протягом певного періоду часу і прагнути до рекомендованої кількості фізичних навантажень в 150 хвилин в тиждень. Ви можете займатися фізичними вправами, виконуючи домашні справи, стригти галявину, поливати, прибирати по дому, гуляти. Будь-який рух – це фізична активність. Не обов’язково ходити в спортзал.

Поділись


Новини партнерів