Фітотерапевт подiлилася секретами, якi дуже швидко нормалізують тиск при гіпертонії

Patient is being observed by doctor - measuring blood pressure

Україна посiдає перше мiсце в Європi за смертнiстю вiд серцево-судинних хвороб, — повiдомляє Мiнiстерство охорони здоров’я України. В нашiй країнi зареєстровано понад 12 мiльйонiв осiб, хворих на артерiальну гiпертензiю.

— Дехто вiдразу поспiшає до лiкаря, а дехто шукає допомоги в народнiй медицинi, — розповiдає Вiкторiя Ганжа, лiкар-фiтотерапевт з Полтави. — I це правильно з огляду на те, що лiкування цiлющими травами є абсолютно натуральним, бо не застосовують нiякої “хiмiї”. Окрiм того, воно зазвичай не потребує стiльки
грошей, як розрекламованi дорогi медикаменти. До того ж таке лiкування значно ефективнiше.

 Що ви порадите людям, якi мають артерiальну гiпертензiю?

— Наприклад, для лiкування гiпертонiї першої стадiї я рекомендую такий трав’яний збiр: трава сушеницi болотної, трава астрагалу, цвiт глоду, трава собачої кропиви — усi складники взяти в рiвних частинах i, подрiбнивши, перемiшати. Тодi двi столовi ложки залити пiвлiтра води i вживати по третинi склянки чотири рази на
день за пiвгодини до їди. Якщо такий настiй матиме дещо менший ефект, нiж ви сподiвалися, то в разову дозу можна додавати по 20 крапель настоянки шоломника байкальського.

Коли ж хвороба задавнена, тобто лiкарi констатують гiпертонiю другої стадiї, рекомендую такий збiр: чотири частини шоломника байкальського, три частини барвiнку малого, двi частини сушеницi болотної й одна частина плодiв аронiї. Усi
складники потрiбно подрiбнити i перемiшати. Тодi двi столовi ложки сумiшi залити пiвлiтра води i приготувати вiдвар. Пити його потрiбно в рiвних частинах чотири рази на день за пiвгодини до їди.

Читайте також: Напій для очищення нирок і запобігання гіпертонії

А можна вживати й iнший настiй: у рiвних частинах потрiбно взяти плоди глоду, цвiт глоду, листочки м’яти перцевої, плоди аронiї та плоди арнiки. Усе подрiбнити, перемiшати, двi столовi ложки сумiшi залити пiвлiтра води i приготувати настiй.
Подiлити на рiвнi частини i вживати чотири рази на день за пiвгодини до їди.

Джерело

Поділись


Новини партнерів