Вчені розповіли, як волоські горіхи можуть допомогти схуднути

Горіхи – це потужне джерело поживних речовин. Та поряд з тим, багато людей хвилюються через те, що вони доволі калорійні і містять велику кількість жирів. Якщо вас це також лякає, пам’ятайте – жири, які містяться у горіхах, належать до корисних, якщо їх споживати в помірних кількостях, можуть забезпечити організму величезну користь для здоров’я, пише Жіночий світ з посиланням на Times Now.

Волоські горіхи доступні споживачам цілий рік. Вони мають великий термін придатності і не потребують спеціальних умов для зберігання. Також волоські горіхи – це дуже універсальний продукт. Їх додають до салатів, випічки і навіть м’яса. Ви також можете їсти їх сирими чи замочувати їх на ніч, щоб з’їсти вранці з мигдалем та родзинками.

Але як волоські горіхи впливають на вашу вагу?

Високий вміст здорових жирів та інших поживних речовин робить волоські горіхи однією з найкорисніших закусок. Попри високу калорійність, споживання волоських горіхів не пов’язують зі збільшенням ваги. Справа в тому, що вони багаті на жирні кислоти омега-3 та клітковину. Тому волоські горіхи сприяють посиленню метаболізму та здоровому травленню, що вкрай важливо для схуднення.

Більше того, підтверджено, що волоські горіхи допомагають знизити ризик таких захворювань, як серцево-судинні захворювання, ожиріння та діабет.

Ось деякі переваги, які ви можете отримати, регулярно вживаючи волоські горіхи:

  1. Здорове серце: волоські горіхи – це джерело здорових жирів, які сприяють контролю рівня холестерину в організмі. Це може неабияк сприяти зниженню ризику розвитку серцево-судинних захворювань.
  2. Поліпшення травлення: мікробіом кишечника відіграє важливу роль у підтримці здорового травлення. Волоські горіхи можуть допомогти зміцнити здоров’я кишечника, тим самим покращуючи роботу травної системи.
  3. Покращення когнітивних функцій: такі поживні речовини, як вітамін Е, омега-3 жирні кислоти та фолати, можуть сприяти поліпшенню здоров’я мозку, тим самим сприяючи покращенню когнітивних функцій. Волоські горіхи – багате джерело різноманітних поживних речовин, які можуть оздоровити ваш мозок.

Незважаючи на користь волоських горіхів для здоров’я, вони також можуть викликати алергічну реакцію у деяких людей. Щоб цього уникнути, утримуйтесь від вживання волоських горіхів, поки не переконаєтесь, що у вас немає алергії на цей продукт. Хоча волоські горіхи є джерелом корисних жирів, надмірне захоплення ними може призвести до збільшення ваги; тому бажано вживати їх в помірних кількостях.

Поділись


Новини партнерів