Як вживання манго може вплинути на вашу шкіру

Манго люблять майже всі, хто його пробував. Цей смачний соковитий фрукт – одни з найпопулярніших літніх смаколиків у світі. Також він може запропонувати вам численні переваги для здоров’я. У манго багато антиоксидантів, вітаміну А, вітаміну С, клітковини, калію тощо. Ви можете бути здивовані, дізнавшись, що манго також корисне для вашої шкіри, пише Жіночий світ з посиланням на NDTV Doctor.

Дерматолог Геєтика Міттал Гупта поділилась корисною інформацією про вплив манго на шкіру людини. Вона зазначає, що фрукт багатий на вітаміни А, С і Е, а також калій, кальцій, олеїнову та стеаринову кислоти, тому він може забезпечити вам широкий спектр переваг. Зокрема зволоження та заспокоєння сухої шкіри.

Сухість шкіри – поширена проблема. Якщо її не лікувати, вона може призвести до лущення шкіри, що збільшує ризик інфекцій. Регулярне зволоження та здорове харчування можуть допомогти вам ефективно доглядати за сухою шкірою.

Ще до переваг манго належить збільшення вироблення колагену. Колаген зберігає молодість та міцність вашої шкіри. Є кілька способів збільшити його вироблення, і одним з них є додавання в раціон манго.

Дерматолог підкреслює, що манго може допомогти запобігти передчасному старінню та зменшує появу тонких ліній та зморшок. Завдяки антиоксидантам воно зміцнює шкіру та надає їй сяйва.

Крім того, антиоксиданти у манго допомагають захистити шкіру від шкідливого впливу УФ-випромінювання.

Тому цього літа обов’язково введіть цей смачний та корисний фрукт у свій раціон.

Поділись


Новини партнерів