5 сухофруктів та горіхів, які допоможуть вам набрати вагу

Схуднення – важке завдання, яке вимагає великої віддачі та рішучості. Однак набір ваги може виявитись не менш виснажливим заняттям, ніж схуднення. Про шкоду для здоров’я, якої може завдати ожиріння, говорять усі, але про те, що нестача ваги може бути не менш небезпечною, знають не всі, пише Жіночий світ з посиланням на ETimes.

Допомогти вам досягти своєї цілі і відновити здорову вагу можуть сухофрукти. Крім того, вони багаті на поживні речовини і багато з них вважаються суперпродуктами. Їх можна поєднувати з іншими продуктами, що робить їх напрочуд універсальними.

Ось кілька горіхів і сухофруктів, які допоможуть вам набрати ваги:

Арахіс. У арахісі багато жирів та калорій, саме тому він сприяє збільшенню ваги. Споживаючи арахіс в достатній кількості, ви, безсумнівно, накопичите трохи м’язової маси і зможете підтримувати здорову вагу.

Родзинки. Родзинки – це простий спосіб збільшити споживання калорій. Багаті на мідь, марганець, магній та вітаміни, родзинки можуть допомогти вам набрати здорову вагу. Вони мають чудовий смак і легко можуть поєднуватися з іншими продуктами.

Мигдаль. Лише одна невеличка жменька сирого мигдалю містить 170 калорій, 6 грамів білка, 4 грами клітковини та 15 грамів корисних жирів, саме тому мигдаль чудово підходить людям, які хочуть набрати кілька кілограмів.

Фісташки. У фісташках багато жирів та калорій, вони мають репутацію продукту, що сприяє збільшенню ваги. Тому людям, які хочуть схуднути, потрібно споживати їх з обережністю, а от ті, хто хоче набрати ваги, мають збільшити частку фісташок у раціоні.

Волоський горіх. Вживання волоських горіхів є корисним у багатьох відношеннях. Тим не менш, якщо ви хочете набрати вагу і збільшити окружність талії на кілька сантиметрів, висококалорійні продукти, такі як волоський горіх, можуть допомогти вам досягти цієї мети.

Поділись


Новини партнерів