Названо 4 найкорисніші при артриті продукти харчування

Артрит – це захворювання, при якому один або кілька суглобів запалюються та набрякають, що викликає біль та скутість у рухах. Навколо суглоба може спостерігатися почервоніння шкіри, і багато людей скаржаться, що біль при артриті посилюється вранці. Артрит здебільшого спостерігається у дорослих, старших за 60 років, але в деяких випадках у дітей також з’являються симптоми цього стану. Дослідження та дослідження показують, що артрит частіше зустрічається у жінок, а також може бути викликаний ожирінням, пише Жіночий світ з посиланням на Times Now.

Ось кілька продуктів, які радять вживати людям, що страждають на артрит та болі в суглобах:

Імбир має протизапальні властивості, які корисні при болях в суглобах. Його можна вживати або з чаєм, або з теплою водою. Імбир сприяє зменшенню набряків і болю в районі суглобів. Включення імбиру у ваш раціон також має й інші переваги, такі як втрата ваги, лікування нудоти, посилення обміну речовин тощо.

У яблучному оцті є певні кислоти, які допомагають зв’язувати токсини та виводити їх з організму. Яблучний оцет розчиняє кристали кислоти, що накопичуються в суглобі, і в свою чергу зменшує біль і запалення. Його можна вживати з водою або медом. Мед також має протизапальні властивості, тож таке поєднання є безпрограшним. Ложка яблучного оцту вранці, вдень та ввечері може швидко зменшити біль у суглобах та інші симптоми артриту.

Куркума містить сполуку під назвою куркумін, яка полегшує симптоми будь-якого виду болю в суглобах та артриту. Її можна вживати з теплим молоком перед сном, щоб одержати найкращі результати. Куркума має цілющі властивості, і її можна як їсти, так і наносити навколо проблемної області.

Шпинат особливо багатий антиоксиданти і рослинні сполуки, які допомагають в боротьбі з хворобою. Вони зменшують набряки і почервоніння навколо суглоба. Це викликає зменшення болю і покращує рухливість суглобів. Шпинат зменшує симптоми артриту і дуже корисний в довгостроковій перспективі.

Поділись


Новини партнерів