5 найкращих чаїв, які допоможуть вам зігрітись цієї зими

При виборі здорової дієти важливо замінювати солодкі напої здоровими альтернативами. Багато людей починають свій день із напою з кофеїном, а потім вживають солодкі напої, такі як пакетовані соки, кола тощо. Однією з таких альтернатив може бути чай, пише Жіночий світ з посиланням на NDTV Doctor.

Існує величезна різноманітність чаїв. Трав’яні чаї широко вживають замість звичайних кофеїновмісних варіантів. Ви можете бути здивовані, дізнавшись, що прості інгредієнти, які є на вашій кухні, можна використовувати для приготування чаїв, з високим вмістом корисних для здоров’я корисних речовин.

Ось 5 найкращих чаїв, які зігріють вас цієї зими:

Чай з куркумою. Куркума – чудова спеція, яка повинна бути частиною вашого зимового раціону. Вона може допомогти вам зміцнити імунітет, зменшити запалення і контролювати зимові болі в суглобах. Один із цікавих способів додати куркуму у свій раціон – це приготувати з неї чай.

Чай з гвоздикою. Гвоздика – ще одна популярна спеція, яку ви повинні додати до свого раціону. Вона багата на антиоксиданти та сприяє підтримці здорового рівня цукру в крові. Гвоздика також може допомогти зміцнити здоров’я зубів. Крім того, вона має антибактеріальні властивості.

Імбирний чай. Імбир часто додають у чай. Він надає йому сильного аромату та заспокоює біль у горлі. Імбирний чай може допомогти вам зменшити нудоту. Згідно з дослідженнями, він також корисний для контролю артеріального тиску та рівня цукру в крові. Це сприяє загальному здоров’ю серця.

Ромашковий чай. Хочете покращити свій сон? Пийте чай з ромашки перед тим, які іти до ліжка. Цей чай розслабляє ваш розум і тіло, допомагаючи вам насолоджуватися здоровим міцним сном.

Чай з корицею. Кориця має різноманітні корисні для здоров’я властивості. Від зменшення проявів СПКЯ до контролю симптомів діабету список довгий. Чай з корицею багатий на антиоксиданти і може зменшити рівень запалення. Приготуйте чай з корицею і додайте до нього трохи меду для кращого смаку.

Поділись


Новини партнерів