4 продукти, які допоможуть вам позбутись жиру в зоні живота

Ми знаємо про велику кількість продуктів, які сприяють накопиченню жиру в зоні живота, а от про ті, що допомагають його спалити, відомо не так багато. Але все ж, деякі з них можуть вам у цьому допомогти, пише Жіночий світ з посиланням на Express.

Якщо ви хочете вирішити проблему жиру в зоні живота, вам варто включити в раціон ці 4 продукти:

Тунець. Тунець – це нежирна риба з низькою калорійністю та високим вмістом білка. Це один з найпопулярніших варіантів риби серед любителів фітнесу та спортсменів. Тунець варто включити в раціон хоча б тому, що він не лише допомагає позбутись вісцерального жиру, а ще і забезпечить вас високоякісним білком.

Малина. Ягоди – це потужне джерело клітковини, необхідної для здорового схуднення, підтримки травлення та боротьби зі здуттям живота. Найбільше клітковини міститься у малині та полуниці. Саме ці ягоди варто включити в раціон, якщо ви хочете позбутись вісцерального жиру. Дослідження вчених з Університету штату Мічиган показало, що раціон з великим вмістом ягід примушує організм отримувати енергію не з глюкози, а саме з жирових запасів організму.

Яйця. Дослідження, опубліковане в International Journal of Obesity, порівнює втрату ваги у людей, які снідають яйцями та тих, що снідають випічкою, при тому що обидва сніданки містили однакову кількість калорій. Результати показали, що учасники, які споживали два яйця під час сніданку, дотримуючись дієти з низьким вмістом калорій, втратили на 65% більше ваги та на 34% більше об’єму талії, в порівнянні з тими, хто їв випічку.

Яйця також є чудовим джерелом білка, який допомагає зменшити потяг до їжі та уникнути переїдання.

Кавун. Кавун – це фрукт з високим вмістом води, який також містить лікопен. Лікопен необхідний для підвищення рівня аргініну, амінокислоти, що, як було доведено, прискорює спалювання жиру в організмі. Крім того, кавун допомагає наростити м’язову масу.

Кавун також багатий на вітамін С і містить мало калорій, що робить його ідеальною закускою для людей, які прагнуть схуднути.

Окрім включення в раціон цих 4 продуктів, вам потрібно також збільшити рівень фізичної активності шляхом щоденних піших прогулянок. Експерти у галузі охорони здоров’я встановили, що прогулянка на 1,6 км допомагає спалити приблизно 100 калорій, залежно від вашої статі та ваги

Поділись


Новини партнерів