5 корисних напоїв, які допоможуть позбутись жиру в зоні живота

Дотримання режиму тренувань для успішного схуднення не менш важливе, ніж збалансоване харчування, та часто люди не можуть знайти баланс між ними і зосереджуються на чомусь одному. Якщо ви хочете позбутись зайвої ваги, то повинні надзвичайно уважно ставитись до свої харчових звичок, а також до напоїв, які ви вживаєте, пише Жіночий світ з посиланням на News 18.

Ось кілька чудових напоїв, які допоможуть вам прискорити схуднення і позбутись жиру в зоні живота:

Лимон та мед з теплою водою. Цей напій широко відомий завдяки цілому ряду переваг для здоров’я, в тому числі і як важлива частина програм для зниження ваги. Він містить велику кількість антиоксидантів, розчинної клітковини та вітаміну С, які допомагають захистити клітини тіла від пошкоджень, посилюють обмін речовин та покращують травлення.

Напій з пажитника. Насіння пажитника багате на поживні речовини. Воно допомагає прискорити схуднення та контролювати рівень глюкози у крові. Відомо, що пажитник сприяє виробленню тепла в організмі, що пришвидшує спалення жиру. Просто замочіть насіння пажитника у воді на ніч, і випийте цю воду зранку.

Вода з кмином. Вода з кмином сприяє травленню та обміну речовин. Це дуже низькокалорійний напій, який контролює напади голоду, пришвидшує спалювання жиру. Пийте її натщесерце, щоб миттєво відчути результати.

Зелений чай з м’ятою. Зелений чай та листя м’яти багаті на антиоксиданти. Суміш цих сильнодіючих інгредієнтів може бути прекрасним доповненням до вашого режиму схуднення. М’ята стимулює вироблення певних ферментів, сприяючи перетворенню жиру на енергію. Зелений чай теж допомагає спалювати жир, прискорюючи обмін речовин. Напій також має протимікробні властивості.

Чай з імбиру та лимону. Поєднання імбиру та лимона є незамінним, коли йдеться про втрату зайвих кілограмів. Крім того, воно заспокоює нерви і піднімає настрій. Завдяки своїм заспокійливим, знеболюючим, антибактеріальним, протизапальним та антиоксидантним властивостям, цей напій часто рекомендується до  вживання людям, які прагнуть позбутись жиру в зоні живота.

Поділись


Новини партнерів