5 порад, які допоможуть вам схуднути у новому році

Цей Новий рік сильно відрізнявся від попередніх, а все через бурхливі події 2020 року. Але дещо залишилось незмінним, наприклад звичка давати собі новорічні обіцянки покращити фігуру, більше дбати про себе, щодня займатись спортом та уникати шкідливої їжі, пише Жіночий світ.

Якщо ви теж дали собі обіцянку, що в 2021 році повернетесь у форму та позбудетесь зайвої ваги, ось кілька порад, які допоможуть вам досягти своєї мети і не зійти зі шляху:

Тренуйтесь у зручний час. Поширеною є думка, що для успішного схуднення потрібно рано прокидатись і займатись спортом вранці. Однак, експерти пропонують тренуватись тоді, коли вам зручно, в час, коли ви почуваєтесь найбільш вмотивованими та енергійними. Це може бути як 6 ранку, так і 12 дня. Не намагайтесь підганяти свій режим тренувань під час, зручний для інших.

Не зациклюйтесь на вазі. Ми схильні занадто уважно відстежувати свій прогрес із втратою ваги і засмучуватися, коли забіг на 5 км не призводить до втрати щонайменше кілограма ваги. Однак наш організм не так працює. Спочатку ми втрачаємо об’єми, зайву воду, а потім врешті-решт це починає відображатися на вагах. Не зважуйтесь кожен день, оскільки це може вплинути на вашу мотивацію.

Вірте в процес. Для успішного схуднення вам потрібно вірити в себе та свої сили. Ведіть журнал, в якому позначайте зміни у своєму самопочутті, та намагайтесь дотримуватись дієти і режиму тренувань.

Перейдіть на здоровий спосіб життя. Більшість людей намагаються дотримуватись дієти та режиму тренувань для того, щоб схуднути, та кидають їх, щойно досягають своїх цілей. Тим не менш, ви повинні розуміти, що закріпити результат можна тільки тоді, коли ви ведете здоровий спосіб життя на постійній основі, а не протягом коротких проміжків часу.

Відмовтесь від шкідливих звичок. Відмова від шкідливих звичок може мати навіть більше значення, ніж формування корисних, якщо ви хочете залишатись здоровими. У новому році обмежте собі доступ до шкідливих продуктів, збільште споживання продуктів з цільного зерна, не купуйте сигарети, алкоголь, тощо.

Поділись


Новини партнерів