Що робить олію жожоба такою корисною для волосся

Олія жожоба швидко набуває популярності завдяки численним перевагам, які вона може запропонувати вашому волоссю. Вона більш воскоподібна, якщо порівнювати її з іншими рослинними оліями. Вважається, що ця текстура робить її живильною. Олія жожоба багата на вітаміни С, В і Е, а також мідь та цинк, пише Жіночий світ з посиланням на Health shots.

Завдяки цьому олія жожоба є одним з найпотужніших інгредієнтів для догляду за волоссям. Хоча косметична індустрія звернула на неї увагу досить таки недавно, ви можете помітити, скільки продуктів на основі цієї олії зараз є на полицях крамниць.

Ось 5 корисних властивостей олії жожоба, які роблять її незамінною для вашого волосся:

Вона зволожує волосся. Олія жожоба глибоко зволожує кожне пасмо вашого волосся, роблячи його м’яким, гладеньким та блискучим. Завдяки легкій текстурі, олія жожоба не обтяжує волосся, тому вона підходить майже всім.

Вона запобігає появі лупи. Олія жожоба живить та кондиціонує волосся, а також зволожує шкіру голови, запобігаючи появі лупи. Більше того, пальмітинова кислота та стеаринова кислота, які містяться в цій олії, також дозволяють уникнути появи лупи. Тому фахівці радять обробляти волосся та шкіру голови олією жожоба перед кожним миттям.

Вона захищає волосся від пошкоджень. У олії жожоба містяться жирні кислоти, які не тільки живлять ваше волосся, але й запобігають шкоді, яку можуть нанести йому засоби для укладання. Більше того, антиоксиданти, присутні в олії, захищають волосся від шкідливого впливу вільних радикалів.

Вона посилює ріст волосся. Якщо ви хочете відростити волосся, то олія жожоба може вам допомогти. Вона містить величезну кількість поживних речовин, які роблять корені волосся міцнішими та запобігають його випаданню, сприяючи росту. Цинк, що міститься в олії жожоба, вважається необхідним для прискорення росту волосся.

Вона запобігає передчасному посивінню. Вважається, що дефіцит міді може призвести до передчасного посивіння волосся, а оскільки олія жожоба містить мідь, антиоксиданти та вітаміни, вона потенційно може цьому запобігти.

Поділись


Новини партнерів