5 домашніх засобів від похмілля

На свята кожен з нас має власні плани. Хтось планує поїздку до родичів, хтось тихо проведе свята удома, а хтось повинен спланувати вечірку для гостей. Однак, потрібно пам’ятати, що ми несемо відповідальність за власне здоров’я і не маємо руйнувати його зловживанням алкоголем, пише Жіночий світ з посиланням на Times Now.

Похмілля – це звичне явище після свята. Воно може тривати кілька годин, а іноді навіть цілий день. 1-2 напої не завдадуть вам шкоди, та якщо ви плануєте розгулятись увечері, не варто дивуватись, що зранку ви почуватиметесь не найкращим чином.

Втім, якщо ви все ж не змогли уникнути похмілля, є кілька домашніх засобів, що допоможуть вам його позбутись:

Випийте чаю або кави. Напої з кофеїном, такі як кава або чай, усувають відчуття втоми. Вони діють як стимулятори. Також у них містяться антиоксиданти, які усувають будь-яку негативну реакцію, спричинену алкоголем, і швидко позбавляють вас від похмілля.

Спробуйте імбир. Імбир допомагає при розладах шлунку, які також є симптомом похмілля. Пийте імбирну воду або ж приготуйте імбирний чай. Доведено, що імбир сприяє покращенню травлення та зменшує нудоту.

Вживайте вітамін С. Їжте продукти, багаті на вітамін С, такі як ківі, апельсини, полуниця, лимони, щоб усунути наслідки зловживання алкоголем. Вітамін С зміцнює імунітет, освіжає та робить нас більш енергійними.

Пийте чай з ромашки. Похмілля може викликати певну тривогу у людини. Найкращий спосіб позбутися тривоги, пов’язаної з похміллям, – це споживання ромашки. Чай з ромашки заспокоює вас та покращує ваш сон. Так ви зможете краще відпочити і швидко повернутись до нормального стану.

Їжте сир. Звучить дивно, та вживання сиру також допомагає позбутись симптомів похмілля. Він зменшує кислотність шлунка та усуває розлади травлення. Також він містить велику кількість вітамінів і мінералів, які швидко повертають вас у форму.

Поділись


Новини партнерів