4 поєднання продуктів, що допоможуть вам схуднути швидше

Шукаєте способи прискорити схуднення? Можливо, ви вже неодноразово чули, що схуднення – це поступовий процес, який вимагає часу та зусиль. Це справді так, але ви можете пришвидшити його кількома способами, наприклад, правильно поєднуючи між собою продукти, пише Жіночий світ з посиланням на ETimes.

Коли ви хочете позбутись зайвих кілограмів, то поєднання двох продуктів може виявитись ефективнішим, ніж один. Так ви зможете отримати більше поживних речовин та спалити більше калорій.

Ось 4 найефективніші поєднання продуктів, які сприяють зниженню ваги:

Яйця та шпинат. Яйця – це джерело високоякісного білка. Вони поживні, легкі у приготуванні та не містять великої кількості калорій. Та якщо ваша мета – це схуднення, варто додати до вашого ранкового омлету шпинат. Дослідження показало, що вживання багатого на залізо шпинату разом з яйцями допомагає людям краще насититись та сприяє зниженню ваги.

Листові овочі та оливкова олія. Якщо ви хочете приборкати голод, що виникає між основними прийомами їжі, найкраще підійде миска свіжого зеленого салату. А щоб зробити його ще більш корисним, доповніть його оливковою олією. Поєднання листової зелені та оливкової олії забезпечить вам більше поживних речовин і прискорить схуднення. Оливкова олія багата на мононенасичені жири, тому вона допомагає насититись швидше, а зелені листові овочі дозволяють зберегти відчуття ситості на довго. Також оливкова олія покращує засвоєння поживних речовин із овочів.

Яблука та арахісове масло. Яблука та арахісове масло – це класичний десерт, який сприяє схудненню. Арахісове масло багате на мононенасичені та поліненасичені жири. Вони роблять його ситним та стимулюють обміну інсуліну. А яблука – це гарне джерело клітковини. Разом вони можуть стати чудовою закускою для схуднення.

Зелений чай з лимоном. Зелений чай – один із найкращих напоїв для тих, хто стежить за вагою. Це низькокалорійний напій, багатий на антиоксиданти, який допоможе вам спалити більше жиру і швидше скинути зайві кілограми. Кілька досліджень свідчать, що вживання зеленого чаю 2-3 рази на день може допомогти активізувати обмін речовин. Щоб зробити його ефективнішим, вичавіть в нього трохи свіжого лимонного соку. Лимон містить вітамін с, який може допомогти вашому організму засвоїти поживні речовини із зеленого чаю краще.

Поділись


Новини партнерів