5 простих звичок, які допоможуть позбутись відвислого живота

Якщо ми хочемо схуднути, то мусимо змінити свій спосіб життя. В першу чергу мова йде про зміни в харчуванні та збільшення рівня фізичної активності, пише Жіночий світ з посиланням на ETimes.

Зона живота – це одна з найпроблемніших у плані схуднення зон нашого тіла. Щоб позбутись зайвого жиру у цій зоні, потрібно сформувати корисні ранкові звички, самого лише здорового харчування та спорту може виявитись замало.

Ось кілька простих звичок, які допоможуть вам зменшити відвислий живіт і зробити лінію талії більш чіткою:

Почніть свій день зі склянки води. Зволоження – це важлива частина здорового схуднення. Починаючи свій ранок зі склянки води, так ви компенсуєте вологу, втрачену під час сну, а також активізуєте свій метаболізм. Також вода пригнічує голод і дозволяє уникнути надмірного споживання калорій.

Робіть зарядку. Перш, ніж поснідати, зробіть кілька коротких вправ, які тонізують м’язи та сприяють спаленню жиру. Краще обирати вправи саме для зони живота, але кардіо вправи теж будуть вам корисні.

Вживайте пробіотики. Для того, що прибрати живіт, важливо мати здоровий кишечник. Дослідження показали, що бактерії родини Lactobacillus допомагають спалити жир в зоні живота. Так, пробіотики не тільки сприяють покращенню травлення, а і допомагають схуднути.

Випийте чашку зеленого чаю. Якщо ви справді хочете позбутись вісцерального жиру, замініть каву чи чорний чай на зелений чай. Він багатий на катехіни, тому бореться з запаленнями та дією вільних радикалів, а також допомагає прискорити спалення жирових відкладень.

Не пропускайте сніданок. Здоровий сніданок є ключовим фактором для схуднення. Тому пропускати його ніколи не можна. На сніданок краще їсти продукти, багаті клітковиною і білками. Вони не тільки забезпечують вам відчуття ситості протягом більш тривалого часу, але також дають вам енергію, що дозволяє уникнути потягу до закусок з високим вмістом жиру та вуглеводів.

Поділись


Новини партнерів