Фахівець дав поради, які допоможуть робити більше кроків протягом дня

Ви намагаєтесь ходити більше протягом дня? Що ж, ви не самотні. Сидяча робота та карантинні обмеження сильно ускладнюють це завдання, адже вдома чи в офісі людина не має змоги багато рухатись, пише Жіночий світ з посиланням на NDTV.

Фітнес-тренер Кейла Іцінес поділилась кількома простими, однак ефективними порадами для збільшення щоденної кількості кроків. Також ці поради допоможуть вам уникнути тривалого сидіння на одному місці, яке шкодить здоров’ю і самопочуттю людини.

Ось, що вам потрібно зробити:

Не сидіть безперервно.  Кожні 30 хвилин сидіння потрібно ходити або стояти рівно на обох ногах протягом трьох хвилин. Ви можете встановити нагадування на телефон про те, що потрібно робити перерви. Пройдіться до вбиральні, випийте склянку води, просто вийдіть на балкон чи на вулицю.

Не користуйтесь ліфтом. За кожної нагоди піднімайтесь сходами замість того, що використовувати ліфт. Це дозволить вам збільшити щоденну кількість кроків та зміцнити м’язи ніг. Підйом по сходах – це також чудова аеробна діяльність, яка може прискорити пульс, а також збільшити витрату калорій.

Паркуйтесь подалі від місця призначення. Намагайтесь не паркуватись прямо біля входу до вашого офісу, чи до іншого місця, куди ви приїхали на авто. Також ви можете пересуватись на велосипеді. Це ефективний спосіб збільшити рівень фізичної активності.

Гуляйте з друзями. Замість того, що сидіти з друзями у кав’ярні, прогуляйтесь містом. Можете разом сходити у парк на пробіжку. Також для збільшення рівня фізичної активності гарно підійдуть прогулянки рельєфною місцевістю.

Займайтесь будь-якою діяльністю на свіжому повітрі. Якщо ви маєте двір або сад, спробуйте його озеленити, скосити газон, просто ходити ним, поки розмовляєте по телефону. Якщо ж ви живете у квартирі, ті ж функції може виконувати для вас балкон.

Поділись


Новини партнерів