Дієтолог дала 4 поради, які допоможуть легше розпочати схуднення

Багато чого можна досягти завдяки порадам та підказкам. Коли справа доходить до фізичних вправ, розпочинати їх потрібно не поспішаючи і не перенапружуючись. Дайте своєму тілу час, щоб адаптуватись до фізичних навантажень, пише Жіночий світ з посиланням на NDTV.

Коли ж мова йде про харчування, дієтолог Рейчел Пол поділилась кількома порадами, які допоможуть вам легко розпочати свій шлях до ідеальної фігури.

Перша порада – Додавайте до своєї основної страви дві склянки нарізаних овочів. Це допоможе вам збільшити споживання клітковини, яка дає довге відчуття ситості і дозволяє запобігти переїданню. Клітковина втамовує голод, одночасно пригнічуючи апетит.

Друга порада – Додайте до свого обіду 150 г білкових продуктів, таких як яйця, курка, або бобові. Вони допоможуть наростити м’язи, а також зроблять ваш обід більш ситним. Це допоможе знизити потяг до їжі протягом дня.

Третя порада – Заздалегідь сплануйте, які десерти ви будете їсти протягом дня. Ви можете взяти два шматочки темного шоколаду, йогурт з медом і корицею, тарілку ягід або гранат, тощо. Ви також можете з’їсти невеличку порцію улюбленого десерту. Головне – контроль розміру порцій.

Четверта порада – Пийте багато води. Обирайте напої з нульовою калорійністю. Уникайте солодкої газованої води (навіть дієтичної) та фруктових соків. Ці напої містять багато цукру і можуть заважати вам схуднути.

Поділись


Новини партнерів