Які продукти з високим вмістом жиру можуть допомогти вам схуднути

Коли ви намагаєтесь скинути зайві кілограми, жирна їжа – це останнє, що спадає вам на думку. Вона здається не тільки шкідливою, а і змушує вас почуватись гладшими, ніж ви є. Однак, тіло людини потребує жирів, вони необхідні не тільки для зниження ваги, а і для покращення самопочуття, пише Жіночий світ з посиланням на ETimes.

Здорові жири допомагають регулювати рівень гормонів, які викликають відчуття голоду, зменшуючи потяг до калорійної їжі. Також такі продукти містять велике різноманіття вітамінів і мінералів.

В той же час ви повинні уникати шкідливих жирів, які можуть мати негативний вплив на організм і призвести до збільшення ваги. Ось кілька продуктів з високим вмістом жиру, що можуть допомогти вам схуднути:

Авокадо. Авокадо багате на мононенасичені жири, а також на клітковину та білок. Це робить його надзвичайно ситним і допомагає вам уникати зайвих перекусів і додаткового споживання калорій.

Яйця. Намагаючись схуднути, багато хто уникає яєчного жовтка, вважаючи, що він містить надто багато жирів. Однак про те, що це корисні мононенасичені жири, часто забувають. Тому для схуднення найкраще їсти саме цілі яйця.

Темний шоколад. Нещодавнє дослідження, опубліковане в Journal of Psychopharmacology, показало, що кілька шматочків темного шоколаду можуть принести вам більше користі, ніж шкоди. У ньому міститься чиста какао-олія, яка забезпечує довге відчуття ситості та сприяє схудненню. Шоколад також багатий на клітковину, корисні жири, залізо, магній, мідь, марганець. Крім того, він має антиоксидантні властивості, які сприяють зниженню рівня артеріального тиску.

Жирна риба. Така жирна риба, як лосось, сардини та скумбрія, містить жирні кислоти омега-3 та білки, які корисні для нашого серця, а також допомагають знизити вагу. Окрім цього, ці різновиди риби багаті на білок, який знижує потяг до їжі.

Поділись


Новини партнерів