6 продуктів з найнижчою калорійністю, які допоможуть вам схуднути

Якщо ви хочете схуднути, вам необхідно дотримуватись дієти і на повну працювати у спортзалі. Однак, часто це означає, що людина позбавляє себе значної частки необхідних поживних речовин, необхідних як для підтримки фізичної форми, так і для здорового функціонування організму, пише Жіночий світ з посиланням на ETimes.

Тому для правильного схуднення необхідно обмежувати кількість спожитих калорій, разом з тим включивши в раціон багаті на поживні речовини продукти та напої. Ось 6 продуктів, які мають найменшу калорійність і можуть допомогти вам схуднути:

Вода. Вода – це найкращий напій для тих, хто намагається схуднути. Вона підтримує водний баланс організму та допомагає зменшити потяг до їжі. Вода не лише не містить калорій, а і допомагає уникнути зневоднення та забезпечує нормальну роботу систем та органів.

Гарбузові. Гарбузові, такі як гарбузи, огірки та кабачки, містять дуже мало калорій. При цьому вони багаті на вітамін А, який прискорює метаболізм, що допомагає швидше схуднути.

Цитрусові. Цитрусові вкрай низькокалорійні, тож вони чудово підходять для тих, хто хоче скинути зайві кілограми. Вони також місять багато вітаміну С і клітковини, яка живить корисні бактерії кишечника та забезпечує тривале відчуття ситості.

Зелений чай. Зелений чай багатий на антиоксиданти, тому він сприяє зміцненню імунітету та допомагає захистити організм від різних інфекцій.  Антиоксиданти, відомі як катехіни, допомагають спалювати жири та значною мірою підсилюють обмін речовин.

Листяна зелень. Не всі люблять зелені листові овочі, але вони надзвичайно низькокалорійні. Тому вони не лише зміцнюють наше здоров’я, а і сприяють схудненню. Листяна зелень містить багато клітковини, яка сприяє здоров’ю травної системи та зменшує апетит, що важливо для контролю споживання калорій.

Імбир та часник. Імбир і часник не тільки низькокалорійні, а і допомагають контролювати рівень холестерину у крові, зменшити запалення, а також корисні при хронічних захворюваннях, наприклад при діабеті.

Поділись


Новини партнерів