7 порад для прискорення спалювання жиру в зоні живота

Спалення жиру в зоні живота – це дуже складне завдання. Навіть дотримання суворої дієти та інтенсивні тренування не завжди приносять очікуваний результат. Більшості з нас хотілося б розподілити жир по вигідних місцях і прибрати його звідти, де він нам не потрібен, але це просто неможливо, пише Жіночий світ з посиланням на ETimes.

З огляду на це, люди, які хочуть позбутись жиру в зоні живота, повинні дотримуватись кількох порад:

Почніть свій день з теплої лимонної води. Звісно, чашка гарячої кави може допомогти вам прокинутись вранці, але якщо ви справді хочете позбутись жиру в зоні живота, вам потрібно спершу випивати склянку теплої лимонної води, яка містить багато вітаміну С та інших антиоксидантів. Вона сприяє покращенню травлення та виведенню з організму шкідливих речовин, а також примушує наше тіло спалювати більше жиру.

Використовуйте замочений кумин. Якщо ви не любите лимонну воду, можна замочити у воді трохи кумину. Він також сприяє покращенню травлення, бореться зі  здуттям та допомагає усунути надлишок жиру в животі.

Споживайте на сніданок більше білка. Білок – це важливе джерело енергії. Збільшення споживання білка не тільки допомагає будувати м’язи, а і змусить вас почуватись ситими протягом всього дня. Це допомагає зменшити споживання калорій. Білок також допомагає збалансувати рівень цукру в крові та рівень інсуліну – гормону, який примушує наш організм накопичувати жир.

Перейдіть на продукти з цільного зерна. Цільні злаки багаті на клітковину і є надзвичайно поживними. Окрім покращення здоров’я кишечника, клітковина дає також відчуття ситості та зменшує потяг до калорійної їжі. Тому перехід на продукти з цільного зерна допомагає схуднути, а також спалити жир в зоні живота.

Додайте до страв мелену куркуму. Я відомо, ожиріння посилює запалення в організмі. Такі спеції, як куркума та імбир, які мають потужні протизапальні властивості, пригнічують запалення та допомагають схуднути. Також куркума допомагає контролювати рівень інсуліну у крові.

Знизьте рівень стресу. Стрес і тривога викликають вивільнення гормону під назвою кортизол. Тривале підвищення рівня кортизолу може стимулювати апетит, збільшити потяг до висококалорійної їжі та призвести до збільшення запасів жиру в зоні живота. Ви можете знизити рівень стресу за допомогою будь-якої діяльності, що заспокоює та розслаблює вас.

Пийте достатньо води. Вода – це ключ для здорового схуднення. Окрім підтримки водного балансу організму, вода також допомагає зменшити потяг до нездорових продуктів. Вживання достатньої кількості води допоможе вам уникнути переїдання.

Поділись


Новини партнерів