5 здорових звичок, які допоможуть вам швидше схуднути

Схуднення – це не лише дієти та фізичні вправи. Вам потрібно внести серйозні зміни у свій звичний спосіб життя. Кілька дрібних факторів, які ми навіть не помічаємо, можуть зводити нанівець усі зусилля, яких ми докладаємо для зниження ваги, пише Жіночий світ з посиланням на ETimes.

Тому потрібно ввести у свій розпорядок дня корисні звички, що допомагають прискорити метаболізм і худнути швидше. Ось 5 здорових звичок, які допоможуть вам спалювати більше калорій протягом дня:

Пийте більше води. Спрагу часто плутають з голодом. Коли ви п’єте недостатньо води, ви можете відчувати голод, роздратування, втому і навіть головний біль. Тому перед тим, як перекусити печивом чи шоколадним батончиком, випийте склянку води. Так ви зможете зрозуміти, чи справді ви зголодніли, чи просто були зневоднені.

Обідайте не поспішаючи. Під час обіду ви маєте зосередитись на їжі. Не переглядайте стрічки соціальних мереж, не відповідайте на електронні листи та не дивіться серіали. Це допоможе уникнути переїдання, яке часто буває головною причиною появи зайвої ваги.

Не ігноруйте відчуття голоду. Коли ми зайняті справами, ми часто відмахуємось від відчуття голоду. Однак майже завжди це призводить до того, що воно поступово посилюється і врешті-решт ви через це переїдаєте. Тому між основними прийомами їжі обов’язково мають бути перекуси.

Будьте обережними із закусками. Перекуси дуже важливі, але також потрібно бути з ними обережними, щоб не перестаратись. Шоколадка чи бутерброд можуть не здаватись великою проблемою, але вони встануть між вами та схудненням. Адже через них кількість спожитих за день калорій відчутно зросте. Обирайте здорові закуски, як горіхи та свіжі фрукти.

Більше рухайтесь. Замість того, щоб просто сидіти на місці після обіду, вийдіть на коротку прогулянку. Вона не тільки допоможе вам схуднути, а і усуне сонливість, яка часто з’являється в людей в післяобідній час. Так ви спалите більше калорій, покращите настрій та концентрацію.

Поділись


Новини партнерів