Який горіх допоможе вам зміцнити здоров’я серця

Здорове серце має велике значення для загального здоров’я та довголіття. Серцеві недуги можуть не тільки впливати на наше повсякденне життя, а і спричинити цілий ряд інших проблем зі здоров’ям, пише Жіночий світ з посиланням на ETimes.

Коли мова йде про здоров’я серця, ми повинні переглянути свої звички. Якісь підлаштувати під здоровий спосіб життя, а від якихось відмовитись зовсім. Ви повинні дотримуватись збалансованого харчування, відмовитись від куріння та алкоголю, а також включити в раціон продукти, які сприяють зміцненню здоров’я серця. Одним із них є волоські горіхи.

Волоські горіхи містять величезну кількість мікроелементів, а також є один з найбагатших джерел рослинного білка. Ще у них містяться жирні кислоти омега-3, які відіграють важливу роль у регуляції артеріального тиску та рівня холестерину у крові.

Окрім цього, волоські горіхи є чудовим джерелом антиоксидантів та сприяють зниженню ваги, хоча їх завжди слід вживати в помірних кількостях.

Ви можете з’їсти 1-2 горіхи на день, але не більше. Надмірне споживання волоських горіхів може призвести до болю в животі, діареї, збільшення ваги і навіть появи прищів. Ви можете споживати їх сирими чи замоченими у воді. Найкраще буде замочити їх у воді на ніч і з’їсти зранку перед тим, як снідати. Це допомагає знизити рівень “поганого” холестерину ЛПНЩ.

Ви можете їсти волоські горіхи в якості ранкової або вечірньої закуски. Це не лише втамує відчуття голоду, а і забезпечить вас енергією.

Поділись


Новини партнерів