Sia зізналася, що хоче знову стати матір’ю

44-річна співачка Sia, яка всиновила на початку цього року двох підлітків (Десані і Че), розповіла про виховання дітей. Кілька років тому зірка побачила документальний фільм про сироту Десані і саме тоді зрозуміла, що хоче стати матір’ю. Коли Десані був маленьким, батько жорстоко вбив матір на очах у дитини. Після цього його усиновила далека родичка, яка все його дитинство знущалася над ним і била. Дитину забрали до дитячого будинку, в якому він повинен був знаходитися до сих пір. Але Sia врятувала Десані від такого життя, всиновивши його.

В інтерв’ю виконавиця розповіла, що усиновлення дітей змінило її у всіх сенсах.

Я навчилася бути терплячою і жалісливою. Я навчилася встановлювати суворі кордони. Я зрозуміла, що як мамі-одиначці мені потрібна відмінна система підтримки, щоб я могла задавати питання, що нормально, а що ні. Я дізналася, що означає беззастережно любити іншу людину, – зізналася Sia.

Я вже почала думати про те, щоб усиновити більше дітей. І зрозуміла, що саме так я і повинна була стати матір’ю, – додала вона.

Співачка і автор пісень, номінована на премію “Греммі”, сказала, що намагається не балувати обох своїх синів, яким по 19 років.

Я могла б бути одним з тих батьків, які сказали б: “Я багата поп-зірка. Ви, хлопці, можете отримувати по сто тисяч доларів на рік до кінця свого життя” – і при цьому не приділяти їм ніякої уваги. Але я не така людина. Насправді я даю їм певну суму тільки на продукти харчування, – сказала зірка.

Виконавиця хіта Cheap Thrills заявила, що спочатку, коли тільки усиновила хлопчиків не проявляла такої стриманості.

Звичайно, коли я тільки усиновила їх, я скуповувала їм все. Але що більш важливо, я хотіла проводити з ними багато часу, щоб допомогти змінити умови, в яких вони виросли, і допомогти їм почати жити повним життям, якого їм ніколи не потрібно соромитися,- додала Sia.

Коли я усиновила першу дитину, яку побачила по телевізору, єдине, що він запитав, – чи може він привести також свого двоюрідного брата Че, який жив з ним в гуртожитку. У мене були дві вільні спальні, тому я сказала: “Звичайно!”. І хоча я ніколи раніше не бачила Че, він теж переїхав до мене в той вечір. Пізніше я дізналася, що насправді вони не були кузенами, а просто друзями. Але мені було все одно. Я відчувала себе такою щасливою, що вони обидва були зі мною. Потім я зрозуміла, що Че теж повинен бути моїм сином,- поділилася артистка.

У липні зірка розповіла, що стала бабусею. У її молодшого сина народилося двоє синів. Виконавиця не стала називати імен своїх онуків і повідомила, що не публікуватиме їх фотографії в соцмережах.

Читайт також: Вікторія Бекхем показала відверту фотографію в обіймах у чоловіка

Поділись


Новини партнерів