Вікторія Бекхем показала відверту фотографію в обіймах у чоловіка

46-річна Вікторія Бекхем показала зворушливий момент з особистого життя. Модельєр довела, що їх з 45-річним Девідом відносини сповнені любові і гармонії.

Двадцятирічний шлюб екс-солістки «Spice Girls» і іменитого футболіста часто намагаються зруйнувати злі язики. Спортсмена звинувачували в зрадах, що служило приводом для чуток про розлучення. Однак подружжя не перестають спростовувати домисли, демонструючи ідилію у відносинах.

Сьогодні Вікторія оприлюднила ніжне Селфі з Девідом. Дизайнер лежала в обіймах сплячого чоловіка, поклавши голову до нього на плече. Футболіст, прикривши очі, притулився щокою до коханої дружини. Подібні знімки подружжя – велика рідкість, тому шанувальники їх особливо цінують.

Колишня співачка також похизулася уміннями доньки. 9-річна Харпер зробила глиняний підсвічник у формі квітки для батьків. На пелюстках дівчинка написала: «Я вас люблю», а на основі: «Для матусі й татусі».

“Мені так подобається! Це дуже особливий подарунок », – подякувала дочка захоплена Вікторія.

У сім’ї Бекхемів творчістю захоплюється і 15-річний Круз. Молодший син подружжя грає на електрогітарі, радуючи батьків. Модельєр зізналася, що обожнює слухати музику у виконанні Круза.

Вона поділилася портретом сина з гітарою в руках. Шанувальники відзначили, що хлопчик стає все більше схожим на свого тата. «Симпатяга!», «Схожий на Девіда», «Який крутий!», «У вас чудові діти!», «Росте такий красень, весь в Девіда», – написали користувачі.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Поділись


Новини партнерів