Який продукт з вашої кухні може допомогти полегшити біль при артриті

Артрит – це хронічне запалення суглобів, яке може викликати сильний біль. Іноді артрит на стільки виснажує, що виконання простих повсякденних завдань стає проблемою, пише Жіночий світ з посиланням на Express.

Якщо у вас з’являються симптоми артриту, важливо якомога швидше звернутись до лікаря, щоб знайти ефективний спосіб зменшити біль. При цьому ви можете доповнювати лікування продуктами, які здатні пригнічувати запалення та полегшувати біль. До таких продуктів належить цибуля.

За даними Ревматологічного центру Нью-Джерсі, США, цибуля є одним з найкращих природних засобів для полегшення болю в суглобах. Вона має властивості, які допомагають зміцнити імунітет та полегшити біль при артриті. За даними медиків, хворі на артрит, які регулярно їдять цибулю, рідше стикаються зі спалахами болю.

Фахівці кажуть, що хоча наука поки не знайшла ліків від артриту, полегшувати його прояви ми вже навчились. Головне – це відмовитись від продуктів, які посилюють біль у суглобах, та вживати більше таких, які його зменшують. Дослідження показали, що люди, які вживають продукти з родини цибулевих, як часник та цибуля, виявляють менше ознак артрозу та болю в суглобах.

Також ви можете знизити ризик розвитку симптомів артриту, вживаючи більше броколі. Броколі містить специфічну сполуку, відому як сульфорафан, яка знижує ризик розвитку артриту. Також в ній міститься багато кальцію, який зміцнює кістки та суглоби. Тож пацієнтам з остеоартритом буде корисно додати броколі до свого раціону.

Поділись


Новини партнерів