![3d5bc055dfdabdfc21af42e643cf1163](https://wworld.com.ua/wp-content/uploads/2017/08/3d5bc055dfdabdfc21af42e643cf1163-1.jpg)
Цей сік – ідеальний спосіб відновити клітини печінки і прискорити метаболізм! Ви будете відмінно себе почувати і ваша вага прийде в норму!
Наша печінка відіграє близько 500 різних функцій, включаючи нейтралізацію токсинів, боротьбу з інфекцією і виробництво білків і гормонів.
Печінка є найбільшим в організмі природним фільтром, який безперервно очищає організм від шлаків, токсинів і допомагає організму позбавлятися від отруйних відходів.
Печінка піддається навантаженню при надходженні в організм алкоголю (чим більше алкоголю поступає, тим більше клітин печінки ушкоджується), а також вживання смажених, копчених, жирних продуктів.
Клітини печінки починають гинути і заміщаються жировою або сполучною тканиною. Але наша печінка має унікальну здатність до відновлення, навіть у тому випадку, коли клітини вже стали жировими.
Склад:
– 25 г стебла селери
– невеликий шматочок імбиру (1 чайна ложка натертого кореня імбиру)
– 125 г свіжій червонокачанної капусти
– 1 лимон
– 250 г свіжих груш
– 10 г листя м’яти
– 500 мл води
Приготування:
Ретельно вимийте усі інгредієнти, але не очищайте їх. Покладіть все у блендер, окрім лимона. Додайте води і добре перемішайте до однорідної маси.
Потім натерти біля ½ столової ложки цедри лимона. Вичавіть сік лимона. Потім додайте лимонний сік, м’яту і лимонну цедру до отриманого напою і перемішайте.
Використання:
Пийте цю суміш двічі в день для досягнення найкращих результатів по 120-150 мл між прийомами їжі.