Дієтолог розповіла, як за рахунок харчування скинути вагу і досягти рельєфного тіла

За рахунок корекції харчування можна скинути зайву вагу і отримати рельєфне тіло – про це в своєму Instagram розповіла дієтолог Таміла Арсен’єва.

Тим, хто мріяв схуднути і домогтися рельєфного тіла дієтолог дала кілька нескладних у виконанні порад. Спеціаліст рекомендує ввести в повсякденне харчування такі корективи.

Щільно снідати, але відмовитися від молока. Ранковий прийом їжі може складатися з гречаної, лляної, ячної каші з додаванням сухофруктів. Використовувати молоко не потрібно: воно містить багато цукру, що сприяє збільшенню жирового прошарку на животі.

Правильно вибирати гарнір. Порада дієтолога: вибирати крупи з невисоким глікемічним індексом – це гречка, необроблений бурий або дикий рис. Також підійдуть бобові: сочевиця, квасоля.

«Забудьте про білий рис – це не для рельєфу», – підкреслює фахівець.

Вживати більше риби, м’яса, морепродуктів. За рахунок цих продуктів організм буде забезпечений амінокислотами і білком, який ніколи не відкладеться в жир, констатує дієтолог.

«Щоб результативно скинути вагу і досягти рельєфного тіла потрібно відмовитися від копченостей, ковбас і сосисок – м’ясо краще їсти парове, тушковане. Також слід включити в раціон нежирну рибу, креветки, кальмари, курячу грудку без шкіри», – поділилася порадою Таміла.

Їсти тільки певні молочні продукти. Дієтолог рекомендує тверді сорти сиру і маложирний сир. В цілому медик рекомендує обмежувати молочну продукцію в раціоні, оскільки вона є джерелом цукру, що переробляється організмом в жир.

Виключити цукор. Експерт підкреслює: цукор – ворог рельєфного тіла. Щоб за рахунок харчування скинути вагу, від всіляких солодощів слід відмовитися, дозволено лише з’їдати трохи меду або гіркого шоколаду (мінімум 70 відсотків какао).

«Розщеплення жирів відбувається тільки при низькому рівні цукру в крові. В іншому випадку виробляється інсулін, який утилізує надлишкові вуглеводи в жир», – пояснила дієтолог.

Поділись


Новини партнерів