Фахівець назвав недорогий фрукт, який допоможе запобігти болю в спині

Біль у спині – це поширена проблема, з якою в певний момент життя стикається чи не кожна людина. Він може бути спричинений неправильним положенням тіла під час сну, неправильною поставою або навіть незначною травмою, пише Жіночий світ з посиланням на Express.

У більшості випадків біль у спині минає сам. Але ви можете прискорити одужання і навіть запобігти появі болю, якщо внесете у свій раціон більше бананів.

Банан – ідеальна закуска для людей, що страждають від болю в спині, оскільки вони багаті на магній. За словами хіропрактика Келлі Ендрюс, коли в організмі не вистачає магнію, він починає вимиватися з кісток. Крім того, магній може укріпити м’язи, які підтримують хребет.

Якщо ви не дуже любите банани, то можете отримати більше магнію, споживаючи зелені листові овочі та авокадо.

Доктор Ендрюс каже: “Що може здивувати людей з проблемами спини, так це те, що правильне харчування, регулярні фізичні вправи та підтримка здорової ваги відіграють дуже важливу роль у збереженні здоров’я спини, включаючи профілактику багатьох захворювань та збільшення ефективності лікування”.

“Магній є ключовим мінералом у структурі кісткового матриксу, а також він необхідний для більш ніж 300 біохімічних реакцій в організмі. Якщо рівень магнію в крові знизиться, організм витягне його з кісток з кісток”.

При значному дефіциті магнію рекомендується приймати дієтичні добавки, але варто робити це тільки після консультації з лікарем.

Також ви можете запобігти виникненню болю в спині, якщо регулярно вживатимете зелений чай. Він містить значно більше антиоксидантів, ніж чорний чай. Ці антиоксиданти допомагають зменшити запалення, яке часто буває причиною болю в спині.

Поділись


Новини партнерів