Названо овоч, який допомагає зняти біль при артриті

Артрит може вражати будь-кого, незалежно від раси, статі та віку. Біль при артриті може бути на стільки сильним, що унеможливлює виконання повсякденних завдань, пише Жіночий світ з посиланням на Express.

Контролювати прояви артриту можна за допомогою деяких змін у харчуванні та способі життя. Наприклад, з’ясувалось, що вживання броколі допомагає зменшити болі при артриті.

Броколі – це один з найкорисніших овочів, в тому числі й для людей, які страждають на артрит. За даними Фонду артриту, особливо корисна вона при остеоартрозі. Крім того, броколі містить багато кальцію, який допомагає людям, що хворіють на артрит, зміцнити кістки.

“Хоча не існує дієти, яка б могла вилікувати артрит, деякі продукти можуть допомогти зняти запалення, зміцнити кістки та підтримати імунну систему”, – сказав представник благодійної організації. “Додавання цих продуктів до раціону може полегшити симптоми артриту”.

Броколі багата на вітаміни К і С, а також вона містить сполуку під назвою сульфорафан, яка допомагає уповільнити прогресування остеоартриту.

Крім того, ви можете захиститись від проявів артриту, вживаючи більше горіхів. Горіхи – одна з найкращих закусок для хворих на артрит. Вони містять ряд поживних речовин, що захищають від запалення, включаючи клітковину, цинк та магній. Також вони допомагають захистити здоров’я серця.

Поширені симптоми артриту включають біль у суглобах, запалення та обмеженість рухів.

Поділись


Новини партнерів