Від схуднення до боротьби із застудою: Чому варто додавати до молока корицю

Вживання молока – обов’язковий щоденний ритуал для багатьох людей. Звичку регулярно пити молоко варто прищеплювати з дитинства, адже воно забезпечує нас не тільки кальцієм, а і легкозасвоюваним білком, вітамінами А та В12, калієм, магнієм, тіаміном та селеном, пише Жіночий світ з посиланням на NDTV Doctor. Якщо вживати молоко в правильній кількості, воно може навіть допомогти схуднути, оскільки змусить вас почуватись ситими довше.

І хоча вживання молока – це вже сама по собі здорова звичка, існують способи зробити цей смачний та поживний напій ще кориснішим. Один з найпопулярніших – додати до молока корицю. Кориця – це пряність з яскраво вираженим ароматом та смаком. Також вона відома своїми корисними властивостями.

Як молоко, так і кориця допомагають боротись з безсонням. Комбінація цих продуктів допомагає розслабитись та зняти напругу, що сприяє здоровому нічному сну.

Може молоко з корицею допомогти і у схудненні. Молоко дає відчуття ситості та пригнічує апетит, а кориця пришвидшує метаболізм. Тому поєднання цих продуктів чудово підходить для тих, хто намагається контролювати свою вагу.

Якщо ви застудились або вас турбує кашель, тепле молоко з корицею може вам допомогти. Такий напій містить велику кількість антиоксидантів, які покращують роботу імунної системи та полегшують симптоми застуди.

Антибактеріальні та протигрибкові властивості кориці роблять її корисною для здоров’я ротової порожнини.

Крім того, кориця допомагає контролювати рівень цукру в крові та може полегшити симптоми синдрому полікістозних яєчників.

Поділись


Новини партнерів