6 важливих правил очищення організму

http://www.dreamstime.com/stock-photography-hands-belly-image18945122

Щоб очистити організм правильно, доведеться не тільки відмовитися від шкідливих продуктів, але і трохи змінити свій спосіб життя.

1. Вода з лимоном вранці

Щоранку можна випивати склянку води з лимоном. Його кислоти покращують вироблення жовчі, роботу печінки і всієї травної системи, а також виводять з організму шлаки. Але будьте обережні з методом, якщо у вас підвищена кислотність шлунку.

2. Менше солодкого

Швидкі вуглеводи порушують обмін речовин і підвищують цукор в крові. Звичайно, немає необхідності зовсім припиняти споживання солодкого, але краще знизити його кількість до 25 грамів на добу.

І незабаром ви зовсім припините нудьгувати по солодкому.

3. Більше руху

Регулярні фізичні вправи – навіть звичайна зарядка – можуть творити чудеса з організмом. Вони покращують кровообіг, допомагають справлятися зі стресом, зміцнюють кістки. У людей, що регулярно займаються фізичними вправами, токсини з організму виводяться швидше, ніж у тих, хто вважає за краще сидячий спосіб життя.

4. Відвідуйте сауну

Корисне тепло покращує циркуляцію крові, а разом з потом з організму виводяться і шлаки. Краще вибирати парову сауну – вона має м’яку дією і зволожує легені. Пам’ятайте, що в сауні потрібно споживати велику кількість рідини, краще зелений або трав’яний чай (наприклад, імбирний або м’ятний). Відвідувати сауну оптимально раз в тиждень по 15 хвилин. Але пам’ятайте, що не варто цього робити, якщо у вас підвищений тиск, посилене серцебиття і є проблеми з серцем.

5. Робіть обгортання

Вони заспокоюють шкіру і покращують процес детоксикації. Також вони сприяють хорошому кровообігу і метаболізму. Не обов’язково відвідувати для цього дорогі салони, обгортанням можна також займатися і вдома. Хороший рецепт: суміш з кавової гущі і оливкової олії. Кавовий порошок – той же пілінг, а олія пом’якшує шкіру.

6. Масаж

Навіть легенький релакс-масаж покращує циркуляцію крові в дрібних судинах і стан шкіри. Також він значно сприяє виведенню шлаків з організму. Найкращого результату можна досягти при використанні ефірних масел і трав’яних добавок. Робити масаж для підтримки тонусу шкіри і судин варто раз в тиждень.

Поділись


Новини партнерів