Експерти назвали дієві народні методи, що знижують цукор в крові

Високий цукор в крові, як і низький свідчить про серйозні порушення в роботі організму, які не можна ігнорувати. Обов’язково проконсультуйтеся з лікарем і дотримуйтеся призначеного лікування. За допомогою глюкометра можна контролювати рівень цукру в крові.

Так якщо він у вас підвищений, експерти радять спробувати ці дієві народні методи:

Цикорій

Відмінна заміна каві і прекрасний засіб для зниження цукру. Його ефективність підтвердили наукові дослідження.

Молоко і прополіс

Цей рецепт дійсно цілющий. Вам знадобиться тепле натуральне молоко і 15 крапель настоянки прополісу. Напій слід випивати перед сном протягом 10 днів. Такий курс можна проводити два рази на рік.

Кефір і кориця

Медики радять хворим на діабет і людям з підвищеним цукром додавати в свій раціон корицю.

Вранці за півгодини до їжі потрібно випивати по склянці кефіру з додаванням однієї чайної ложки меленої кориці. Такий засіб можна пити протягом 14 днів. Потім зробити перерву і за бажанням повторити курс.

Вівсяний відвар

Звучить не дуже смачно, але при цьому дуже корисно. Одну столову ложку зерен вівса потрібно залити склянкою води, довести до кипіння і варити на середньому вогні протягом 15 хвилин. Відвар процідити і охолодити, розділити на три прийоми і випити протягом дня.

Листя чорної смородини

На основі листя заварюйте собі чай. Напій ефективно бореться з високим цукром в крові.

Листя чорниці

Одну столову ложку подрібнених чорничних листочків заливають двома склянками окропу, доводять до кипіння і дають настоятися протягом декількох годин. Приймати цілющий відвар слід по половині склянки за півгодини до їжі.

Джерело

Поділись


Новини партнерів