Медики назвали ознаки підвищеного цукру в крові

Підвищений рівень цукру в крові може завдати серйозної шкоди для організму. Тому лікарі радять регулярно здавати аналізи.

Багато людей можуть навіть не знати, що у них в організмі підвищений цукор. Згодом це може створити масу проблем для людини, зокрема спровокувати появу багатьох захворювань. Гіперглікемія є науковим, медичним терміном для опису високих рівнів цукру в крові.

Тривала гіперглікемія може призвести до пошкодження кровоносних судин, нервів і органів. Крім того, хронічно високий рівень цукру в крові може проявлятися і при інших захворюваннях.

Якщо людина постійно вживає в їжу продукти з підвищеним вмістом цукру, то це може привести до ожиріння і появи діабету. Це небезпечне захворювання, яке може закінчиться для людини летальним результатом. Про це варто пам’ятати завжди.

Лікарі пояснили, що підвищений цукор в крові відразу ж проявляється низкою симптомів. Тому їх потрібно знати і при їх появі відразу ж звертатися за медичною допомогою.

Зокрема, варто звернути свою увагу на:

  • втома;
  • втрату ваги;
  • підвищений апетит;
  • підвищене сечовипускання;
  • підвищену спрага.

Не варто займатися самолікуванням, тому що це тільки ускладнить ситуацію. Тільки досвідчений лікар після ряду досліджень і аналізів зможе призначити лікування. Про це варто пам’ятати і берегти своє здоров’я.

При сильно підвищеному цукрі можуть бути болі в животі, нудота, запаморочення і втрата свідомості.

Джерело

Поділись


Новини партнерів