3 неочевидних продукти, через які ви набираєте вагу

Люди, які бажають скинути зайву вагу, люблять дотримуватися різних «дієт», від низьковуглеводних і безвуглеводних до знежирених. І найчастіше ці дієти не працюють. Навіть коли людина втрачає кілька кілограмів, вага повертається знову. Практика показує, що схуднення – це довгострокова програма правильного і здорового харчування. Перегляньте своє меню, і якщо в ньому є ці 3 продукти, намагайтеся їсти їх якомога рідше – вони непрямим чином сприяють збільшенню ваги.

Ріпакова олія

Ріпак – “диявол” продуктів, з яких виготовляють олії. Це “маргарин” минулих років.

Ця олія коагулюється в крові і шлунково-кишковому тракті, і не має значення, органічна вона або холодного віджиму. Ріпакова олія призводить до збільшення ваги, погано впливає на пам’ять, а деякі дослідження пов’язують її зі збільшеним ризиком деменції.

Штучні підсолоджувачі

Штучні підсолоджувачі, наприклад, аспартам і сукралоза не такі нешкідливі, як здається. Вони в сотні разів солодші за цукор, і змушують тіло думати, що ви їсте цукор. В результаті ви жадаєте ще більше цукру. Це провокує гострі напади голоду. Якщо ви намагаєтеся скинути вагу, останнє, що вам потрібно, це постійно бути голодними.

Глутамат натрію

Як приправа, в якій немає калорій може призвести до збільшення ваги? Глутамат натрію “псує” ваші смакові рецептори. Він надмірно їх стимулює, тому ви хочете зїсти все більше і більше. При цьому, коли ви їсте органічну їжу, яка не завантажена цією добавкою, вона буде здаватися позбавленою смаку.

Джерело

Поділись


Новини партнерів