Експерт назвав 5 основних причин варикозного розширення вен

Доктор Валід Аль-Далі з Каїрського університету представив увазі 5 основних причин варикозного розширення вен. Експерт вважає однією з ключових – вік. Матеріал відповідного змісту опублікований в арабському виданні.

Валід Аль-Далі пояснив, незважаючи на те, що причин стійкого і незворотного розширення та подовження вен безліч, є тільки п’ять найбільш поширених з них. До стану має пряме відношення зайва вага, при цьому варто враховувати, що захворювання зустрічається і у струнких людей. Генетичні фактори також мають основоположне значення, як і зміни рівнів гормонів в організмі. Відніс фахівець до ключових провокуючих факторів вагітність і вік.

Читайте також: Знайдено засіб, що зупинить старіння мозку й поліпшить пам’ять
Доктор Валід Аль-Далі додав, що існує кілька типів лікування варикозного розширення вен, один з них – лазерне вплив, інший – ін’єкційна терапія. У першому випадку необхідні лише кілька сеансів, якщо стан не запущений, застосовується терапевтичний лазер. Такий підхід допоможе позбутися від судинних зірочок, впливаючи через шкірні покриви. У складних ситуаціях – відповідні промені потрапляють всередину ураженої вени за допомогою мікрокатетера, що відбувається під дією місцевої анестезії.

Уколи від варикозного розширення вен в свою чергу є хорошою альтернативою лікування хірургічному способу, або за допомогою лазера. Використовуються препарати, які підсилюють кровотік, і засоби, що розріджують кров. У будь-якому випадку необхідна консультація фахівця при виборі методу впливу.

Джерело

Поділись


Новини партнерів