Назвали продукти, що знижують ризик тромбоутворення

Для зниження ризику тромбоутворення необхідно включити в раціон такі продукти, як часник, насіння льону, а також куркуму і каєнський перець, пише Жіночий Світ.

Головною ознакою наявності кров’яних згустків є блакитний або червонуватий відтінок шкіри, а також набряки на руках і ногах. Про тромб також може свідчити біль, схожий на судоми. При появі даних симптомів медики рекомендують негайно звернутися до лікаря.

24 листопада лікар Франциска Рубін розповіла, що вживання деяких продуктів в ряді випадків може замінити медикаментозне лікування. До них відносяться овес, картопля, імбир, мед, куркума, капуста, масло, сіль, лимон і цибуля. Лікар уточнила, що їх можна не тільки їсти, а й застосовувати в якості компресів і масок.

Так, овес і капуста важливі для здоров’я кишечника: перший знижує рівень холестерину, а друга дозволяє полегшити травлення. Імбир знижує рівень цукру і холестерину.

Джерело

Поділись


Новини партнерів