Вчені назвали три супер-продукти, які захистять організм від раку

Медики розповіли, які продукти слід вживати в їжу для профілактики раку.

Відомо, що одним із принципів профілактики онкології є підтримка здоров’я клітин організму. Цьому сприяє здоровий спосіб життя і вживання в їжу деяких продуктів.

Какао

Найпопулярнішим продуктом з какао є шоколад. Однак при обробці зерна какао втрачають поживні речовини. Тому в якості Суперфуд фахівці рекомендують вживати сирі зерна какао, які містять в 40 разів більше антиоксидантів, ніж чорниця.

Капуста броколі

У капусті броколі, а особливо в її паростках, міститься велика кількість сульфорафана. Це з’єднання, зменшує розмір і кількість ракових клітин. Також сульфорафан здатний пригнічувати ріст ракових клітин шляхом вивільнення антиоксидантних і детоксикаційних ферментів, які захищають організм від канцерогенів.

Чуфа (тигрові горіхи або земляний мигдаль)

Чуфа – це джерело вітаміну Е, який є потужним антиоксидантом. Одна унція (28 г) цих горіхів дорівнює 278% рекомендованої добової дози вітаміну Е.

Джерело

Поділись


Новини партнерів