Медики розповіли, які продукти добре чистять кров

Внаслідок поганої екології та неправильного способу життя і харчування у людини в крові накопичується велика кількість сторонніх предметів.

Вміст в крові токсинів, мікробів, важких металів і т.п. вкрай негативно впливають на здоров’я.

Тому організму важливо допомогти не тільки лікарськими препаратами, а й натуральними засобами, а точніше продуктами. Так, одним з найкорисніших продуктів є морква. Вона містить в собі такі вітаміни, як А, B, C і К, а також важливий білок глутатіон, який відмінно чистить печінку, допомагаючи організму позбавитися від токсинів. Таким чином очищається кров і нормалізується робота нирок.

Також сприяють очищенню крові і яблука. У своєму складі вони мають пектин, який вміє пов’язувати важкі метали і холестерин, що накопичилися в крові, сприяючи таким чином її очищенню.

Гарбуз містить безліч антиоксидантів, які сприяють поліпшенню травлення, виведенню з крові токсинів, зниження кров’яного тиску і навіть зниження ваги.

Часник має в своєму складі сірку, яка сприяє виведенню з організму токсинів і чудово очищає організм від всього непотрібного. Крім того, варто нагадати про протимікробні властивості часнику, які знищують грибки, віруси і допомагають в профілактиці захворювань.

Джерело

Поділись


Новини партнерів