Лікарі повідомили, який вид копчення риби найбільш небезпечний

Наукові співробітники розповіли, чим може бути небезпечна сушена і копчена риба.

Як стверджують експерти, вживання деяких видів риби може привести до негативних наслідків для здоров’я.

Зокрема зазначається, що вироби з риби можуть порушити роботу печінки, жовчного міхура, а також підшлункової залози та інших органів, а все через таку недугу, як опісторхоз, який провокується плоскими паразитичними черв’яками.

Експерти також підкреслили, що нашкодити організму може риба, яку підсушили або подкоптили без дотримання правил обробки і приготування.

Однак найнебезпечнішою є риба холодного копчення, яка приготовлена ​​в фабричних умовах, від такої продукції краще зовсім відмовитися.

Джерело

Поділись


Новини партнерів