![pravilnoe_pitanie_dlya_zdorovya_vazhnie_pravila_i_menyu](https://wworld.com.ua/wp-content/uploads/2017/08/pravilnoe_pitanie_dlya_zdorovya_vazhnie_pravila_i_menyu.jpg)
Печінка – це фільтр нашого організму, тому варто підбирати продукти харчування так, щоб вони не лише не засмічували печінку, але й допомагали її очищати та краще працювати.
Вівсянка – це ідеальний продукт для печінки, через великий вміст клітковини. Брокколі, за твердженнями вчених, дуже корисна для печінки і захищає її від клітин раку.
Зелений чай через високий вміст катехінів в ньому також дуже корисний. Бажано пити побільше води, а під час перекусів не забувати про мигдаль і періодично вживати каву.
А ось головним ворогом печінки є жирне і солодощі, ну і, звичайно ж, алкогольні напої.