Названі способи, які моментально запускають процес схуднення

Дієтологи озвучили кілька порад, які допомагають моментально запустити процес схуднення за рахунок підвищення швидкості обміну речовин.

Фахівці нагадали, що успіх схуднення залежить від метаболізму. Хороший обмін речовин в короткі терміни дозволяє зменшити запаси жиру. Марина Сопова, що є фахівцем центру дієтології і здорового харчування, озвучила кілька простих порад, які допомагають підвищити метаболізм і швидкість схуднення.

За словами експерта, головним фактором є здоровий сон. Коли людина має якісний режим сну, рівень цукру в крові знижується, підвищується метаболізм. Якщо сну недостатньо, організм починає переводити в жир всю поспіль їжу.

Другою порадою стала рекомендація вживати яйця цілими. За словами дієтолога, то, що нібито жовток шкідливий для фігури, є міфом. Він містить в собі джерело корисних речовин, які допомагають прискорити обмін речовин.

Дієтолог також зауважила, що побороти зайвий жир відмінно допомагає регулярна інфрачервона сауна. Вона покращує шкіру і роботу внутрішніх органів. Сауна допомагає худнути, оскільки під час пітливості тіло спалює калорії з потроєною силою.

Експерт категорично не рекомендувала голодувати, оскільки це ще більше провокує зайву вагу. За її словами, потрібно харчуватися невеликими порціями п’ять разів на день і пити багато води.

Джерело

Поділись


Новини партнерів