Вчені виявили зв’язок між групою крові та успішністю людини

Японські вчені в результаті проведеної наукової роботи змогли визначити: люди з якою групою крові найчастіше досягають великого успіху в кар’єрі та житті. Даними фахівців навіть керуються деякі керівники, обираючи претендентів на певну посаду.

Згідно з висновками японських вчених, люди з другою групою крові найбільш кмітливі, відповідальні, відрізняються особливою працьовитістю, завжди виконують поставлене завдання в строк і якісно. Саме тому роботодавці при виборі з кількох кандидатів з різними групами крові віддають перевагу даній категорії.

Великим лідерським потенціалом, упевненістю в діях і досягненням мети будь-якою ціною володіють люди з першою групою. У більшості випадків вони стають успішними, досягаючи високих ступенів в кар’єрі.

Відрізняються від двох попередніх груп люди з четвертою і третьою групами крові. Серед них, як зазначають фахівці, найчастіше зустрічаються люди творчих професій, які володіють власними правилами життя, внаслідок чого їм важко працювати в команді. Роботодавці рідко вибирають таких претендентів на серйозні посади, оскільки вони не піддаються впливу прийнятих системних мотивацій.

Джерело

Поділись


Новини партнерів