Домашні засоби, які повертають шкірі її початковий колір

У світі відзначається День боротьби з вітиліго – захворюванням, при якому шкіра втрачає свій первісний колір. Експерти розповіли про те, які продукти і засоби допоможуть вирішити цю проблему.

Папайя. Екзотичний фрукт папайя заповнює в організмі запас клітин меланіну. Для правильного використання нанесіть шматочки папайї на ділянки шкіри, де колір змінився.

Червона глина. Вона багата міддю, що може бути використано при лікуванні вітиліго. Столову ложку імбирного соку змішайте з червоною глиною і отриману в результаті пасту нанесіть на шкіру.

Управління стресом. Стрес погіршує найрізноманітніші розлади. Тому буде розумним підібрати ефективну практику, що дозволяє зменшити рівень стресу. Нею може бути йога, спілкування з друзями і навіть здорове харчування.

Сонцезахисні креми. Сонячні промені сприяють швидкому прогресуванню вітиліго. Тому не підставляйте своє тіло під сонце, захищайте шкіру за допомогою кремів і носіть одяг, який приховує тіло.

Вода з мідних чайників. Мідь давно використовується в справі боротьби з вітиліго. Якщо ви можете дістати мідний чайник або глечик, використовуйте саме такий посуд для води.

Листя базиліка. Мають противікову і противірусну дію, стимулюють виробництво меланіну. Змішайте сік лайма з листям базиліка і нанесіть на шкіру.

Джерело

 

Поділись


Новини партнерів