Як схуднути за літо: 7 продуктів, які це забезпечать

Саме літні фрукти допоможуть схуднути за пару місяців так, що восени ви знову влізете в свої улюблені джинси.

Забігаючи вперед – крім ягідно-фруктового достатку, влітку нормалізується вироблення ряду гормонів, які сприяють спалюванню жиру. Це мелатонін і кортизол, які налаштовують метаболізм на схуднення.

Малина. У 100 грамах малини всього 53 калорії, і це ще не все. У малині величезна кількість клітковини, вітаміну C, калію і антиоксидантів. Ця ягода очищає кишечник, покращує мікробіом кишечника.

Кавуни. По-перше, низький вміст калорій, по-друге, багато води і клітковини. Це справжні «помічники» для нирок і кишечника. Грамотне очищення кишечника – перший крок до схуднення. А включаючи кавун в літнє меню регулярно, особливо замість вечері, наприклад, то результат буде дуже помітним.

Полуниця. Ще один рекордсмен за вмістом вітаміну C. Відомо, що недолік саме цього вітаміну гальмує зниження ваги. Крім іншого – відмінний смак і 33 калорії на 100 грамів продукту. Крім того, полуниця, та й малина теж – хороший супутник вівсяної каші, ідеального білкового сніданку для схуднення.

Персики. Незважаючи на солодкість, знижують рівень цукру в крові, так що це дієтичний продукт. Феноли, що містяться в м’якоті персиків, знижують запалення і покращують клітинний метаболізм. А ще – 39 калорій на 100 грамів. Відмінний полуденок, щоб схуднути.

Папайя. Цей фрукт, завдяки вмісту бромелайна, допомагає нутрієнтам краще засвоюватися і перероблятимуть, а не відкладатися в жири.

Джерело

Поділись


Новини партнерів