Прості секрети краси, що дозволяють виглядати молодо

Азіатські жінки славляться тим, що зберігають молодий вигляд навіть після досягнення 40 років.

Причиною цьому не тільки генетика, а й особливий підхід до догляду за собою.

Однією з головних особливостей азіаток є правильне харчування, що включає тільки свіжі продукти, м’ясо і овочі.

Фаст-фуд в країнах Азії в звичному для більшості розумінні відсутній, а місцеві сорти чаю можуть похвалитися великим вмістом корисних речовин. Азіатські жінки цураються шкідливих звичок у вигляді куріння і розпивання спиртного, а одним з ключових своїх ворогів вважають стрес, вважаючи за краще не хвилюватися через дрібниці.

Догляд за собою включає і мінімальне використання косметики, а якщо така і є присутньою, то переважно натуральна, створена на основі трав і інших рослинних компонентів. Крім того, багато мешканок Азії вважають за краще багаторівневе очищення шкіри, починаючи з гелів і закінчуючи спеціальною сироваткою.

Також багато дівчат з східних країн використовують схему умовно 424. Це передбачає 4 хвилини на очищення шкіри гідрофільною олією, 2 хвилини витрачається на умивання м’якою пінкою, також ще 4 хвилини потрібно на ополіскування обличчя холодною і теплою водою з масажем. Більшість азіаток не виходять з дому без нанесення крему з SPF-захистом, щоб уберегти шкіру від передчасного старіння.

Джерело

Поділись


Новини партнерів