Медики розповіли про симптом, що сигналізує про наявність діабету

Якщо після їжі, якої цілком достатньо для насичення, все ж залишається відчуття голоду, це може сигналізувати про розвиток в організмі діабету.

Видання Express опублікувало пораду британського лікаря Метью Кейпхорна про те, що в разі постійного відчуття голодує потрібно відвідати фахівців і обстежитися на діабет.

“Якщо ви відчуваєте, що зазвичай нормальна для вас порція їжі перестала задовольняти голод, і він зберігається після їжі, це привід звернутися в клініку”, – заявив Кейпхорн.

Він констатував, що неминуче відчуття голоду є попереджувальним сигналом організму про високий рівень цукру в крові. При цьому лікар назвав показовим перш за все те, як швидко виникає відчуття голоду після вечері. Доктор Метью Кейпхорн пояснив: ситна вечеря повинна підтримувати відчуття ситості протягом шести годин. Якщо перед сном розігрується сильний апетит і голод виявляється настільки істотним, що не можна обійтися без їжі, – це тривожна ознака метаболічних порушень.

Експерт закликав не зволікати з візитом в поліклініку, якщо крім відчуття голоду людина відчуває постійну спрагу, хоча і не їсть багато солоного.

“Якщо тіло неправильно засвоює цукор, ви часто можете відчувати себе голодним, тому в цьому випадку варто задуматися про діагностику діабету”, – резюмував Кейпхорн.

Джерело

Поділись


Новини партнерів